El dia 22 de Juny van finalitzar totes les nostres activitats d’aquesta temporada del programa Hospi Sport. La valoració rebuda del curs ha estat molt bona tan per part dels seus participants,com les entitats i hospitals amb els que treballem.
Durant aquesta temporada hem tingut un nombre de 240 participants en el nostre programa que han realitzat activitats com ara l’aiguagim, activitat aquàtica, CIPA (curs de iniciació presportiva adaptada), boccia, activitat multiesportiva i fitness.
A la tornada de vacances tornarem a iniciar les nostres activitats per a temporada 2016-2017.
El programa Hospi-Sport és un programa de rehabilitació per a persones amb una discapacitat física ingressades, o recentment donades d’alta, dels Hospitals Públics catalans adscrits al programa. L’objectiu és presentar i apropar les activitats físiques com ara la natació, boccia, atletisme, tir amb arc, esgrima, tennis, hoquei, vela i esquí a les persones amb una discapacitat física.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies