basquet
El Club Bàsquet Granollers ha començat un projecte apostant pel bàsquet en cadira de rodes amb la creació de la secció adaptada del Club. Els començaments sempre són difícils i ara necessiten jugadors per possar en marxa aquesta nova secció. “Actualment tenim 3 jugadors i volem que la gent s’animi a jugar amb nosaltres per formar-se i posteriorment jugar competicions” ens comenta Óscar Cervantes, l’entrenador de l’equip.
L’equip entrena al pavelló del Congost (C/ Maria Palau 19-21, Granollers) dos dies a la setmana amb horari de 21:30 a 23:00 aproximadament. Les principals línies de filosofía són, la pràctica esportiva, aprendre el nostre esport amb gent compromesa i fer un equip amb visió de competir.
Des de la Federació recolçem aquest tipus d’iniciatives que aposten per l’esport adaptat. Des d’aquí demanem a tots els jugadors que estiguin interessats es possin en contacte amb el club al telèfon: 93-840 18 33 en horari de tardes de 17-20h.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies