Del 14 al 17 de juny es celebra el V Congrés del Tercer Sector Social sota el lema 'Créixer socialment' que es portarà a terme a diferents ubicacions de la ciutat de Barcelona. Durant tots els dies tindran lloc diferents taules i conferències per veure com des del Tercer Sector podem contribuir millor a fer possible que tornem a créixer socialment.
La Federació participa dijous 16 de juny amb una de les taules del Congrés que es farà al CCCB, explicant l’activitat d’aiguagym com a eina d’intervenció social a càrrec de Sílvia Dalmau, directora del Programa Hospisport i el Responsable a l’àrea de Barcelona, Lluís Turró. A la ponència es tractarà la pràctica d’activitats acuàtiques inclusives per a gent amb discapacitat amb l’objectiu de que acabin gaudint de l’àmplia oferta aquàtica que es realitza als Centres Esportius Municipals
La Taula del Tercer Sector dóna visibilitat a les actuacions del conjunt del Tercer Sector Social en defensa de les persones més vulnerables, defensa un model de societat amb més igualtat i més justícia social, promou l'enfortiment i la millora contínua del conjunt de les entitats socials, i representa al sector davant de les administracions públiques, els mitjans de comunicació i la societat en general.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies