Aquest dissabte 11 de juny ha tingut lloc l’acte d’entrega dels Premis “Juan Palau” que otorga la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física a les entitats i persones més destacades d’aquesta temporada. L’acte va comptar amb la presència del Subdirector General d’alta competició del CSD D. Carlos Gascón i del President de la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física D. José Alberto Álvarez.
El Premi a la millor trajectòria esportiva va ser per l’actual President del Comité de Jutges i Àrbitres de la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física (FEDDF) i vicepresident de la FCEDF, el Sr. Ricardo Moreno. Ricardo Moreno, amb més de 30 anys dedicats a l’arbitratge del bàsquet en cadira de rodes, va ser àrbitre als Jocs Paralímpics de Moscú 1980, Los Ángeles 1984 i Seoul 1988. Als Jocs Paralímpics de Barcelona 1992 va ser el director de la competició de bàsquet en cadira de rodes. Ricardo Moreno és a més una de les quatre persones que tenen la Medalla d’Or de la IWBF i membre honorari de la Federació Internacional.
Amb l’entrega dels premis més destacats que otorga la Federación Española van finalitzar dos dies de reunions internes dels diferents comités de la Federació i també la celebració de l’Assamblea anual amb la presència de totes les delegacions del territori espanyol.
CategoryFCEDF

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies