Aquest dissabte 24 d’octubre ha començat la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes amb l’enfrontament entre el Club San Rafael i els Dracs Guttmann, al Pavelló Nord de Sabadell amb clara victòria per l’actual campió per 13 a 0.
El partit va començar amb domini del Club San Rafael que, al minut sis, ja guanyava per 6 a 0 a Dracs Guttmann amb cuatre gols de Lechado i dos de Torrents. La superioritat de l’actual campió va continuar fins al final de la primera part on el marcador era d’11 a 0. La segona part va ser molt diferent i, la gran diferència en el marcador, es va notar en l’intensitat del joc de tots dos equips. El marcador final va ser de 13 a 0, destacant els 7 gols aconseguits per Lechado.

Dissabte 31 d’octubre finalitzarà aquesta primera jornada de la LLiga Catalana amb el partit entre l’ADB Barberà i el Comkedem al Pavelló Maria Reverter de Barberà del Vallès a les 12h.