Aquest dissabte 24 d’octubre ha començat una edició més de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes amb l’enfrontament entre el Club Global Bàsquet i l’Unes Escola-AFA al Pavelló Nord de Sabadell amb victòria pel Club Global Bàsquet per 56 a 9.

La superioritat de l’equip dirigit per Óscar Trigo va començar ja des del primer quart on el Club Global Bàsquet ja dominava en el marcador per 20 a 2. Durant els dos següents quarts l’intensitat del partit va baixar considerablament ja que es va registrar un 16 a 7 a favor de Global Bàsquet en aquests 20 minuts. El darrer quart va ser molt similar al primer i l’equip de Sabadell va deixar a 0 punts a l’Unes Escola-AFA, deixant el marcador final en 56 a 9 a favor del Club Global Bàsquet. El capità de l’equip, Molina, va ser el jugador més destacat del partit amb 16 punts.

Dissabte 21 de novembre es disputarà la tercera jornada amb el partit entre l’Unes Escola-AFA i el CEM Hospitalet, ja que la segona jornada s’aplaçat per dissabte 28 de novembre.