La nedadora de Terrassa, Sarai Gascón és una de les esportistes que el Consejo Superior de Deportes (CSD) ha concedit l’ingrés a la Real Orden del Mérito Deportivo, en la seva màxima categoria, la Medalla d’Or.
La jove nedadora de tant sols 22 anys, s’ha tornat a proclamar campiona del món als 50m lliures al Mundial de natació de Glasgow, on també va aconseguir la medalla de plata als 100m papallona. Altres dels grans èxits aconseguits per Sarai Gascón han estat les dues medalles de plata i una de bronze aconseguides als Jocs Paralímpics de Pekín 2008 i Londres 2012.
Altres esportistes que, com Sarai Gascón, han rebut la màxima condecoració per part del Consejo Superior de Deportes, han estat el golfista Sergio García o la també nedadora Mireia Belmonte entre d’altres. També es van dónar a conèixer els esportistes guardonats en les categories de Medalles de Plata i de Bronze. 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies