El 31è Torneig BBVA de Bàsquet i Gran Premi de la Diputació de Barcelona, tindrà lloc del 4 al 6 de Setembre de 2015 a Sant Julià de Vilatorta. Concretament el bàsquet en cadira de rodes estarà present durant la jornada del Dissabte 5 de Setembre de 2015 i el plat fort de la jornada serà el partit entre la Selecció Catalana i el Club Global Basket (darrer Campió de la Copa Catalunya). L'horari serà el següent:
 
16.00 – 17.30 h
Experiència inclusiva de bàsquet (activitat tancada, segurament dirigida per Oscar Trigo amb el grup ja amb experiència de Global Basket). El partit inclusiu i el partit oficial seran al Pavelló de Sant Julià.
17.30 – 20.00 h 
Espai de promoció del bàsquet en cadira de rodes (activitat de sensibilització oberta a tothom). Després de l’experiència inclusiva tothom que ho desitgi podrà viure l’experiència de practicar bàsquet en cadira de rodes sota el monitoratge dels nostres tècnics especialitzats. L’activitat de promoció serà a l’aire lliure, davant la façana principal del Pavelló de Sant Julià, aproximadament davant de l’entrada principal
20.15 – 22.00 h  
Partit entre la Selecció Catalana i l’equip Global Basket (actual Campió de la Copa Catalunya de Bàsquet CR).
Per tal de preparar aquest esdeveniment s’han preparat dos entrenaments pels dies 29 i 30 d’Agost de 2015 al CAR de Sant Cugat del Vallès. És important que els clubs i els jugadors preseleccionats informin de la seva disponibilitat per participar als entrenaments i al Torneig de Sant Julià de Vilatorta a l’adreça de correu electrònic secretariatecnica@esportadaptat.cat.
 
El 31è Torneig BBVA de Bàsquet és un torneig de pre-temporada obert a tots els equips de bàsquet, tant masculins com femenins des de mini-bàsquet fins a sènior, i de tots els nivells. A més dels partits, el torneig ofereix una sèrie d’activitats de bàsquet (concurs de triples, concurs d’esmaixades, clinic d’entrenadors, activitats d’esport adaptat, partits d’ACB,…) i lúdiques, així com la possibilitat de que els equips facin un “stage” de 3 o més dies de durada. Està organitzat per l’Associació de Bàsquet Sant Julià, que compta amb el suport i la col.laboració de la Federació Catalana, el Col.legi Català d’Àrbitres, l’Associació Catalana d’Entrenadors, la Fundació del Bàsquet Català i el BBVA.
 
Trobareu més informació sobre el torneig a la pàgina web  oficial de l'esdeveniment.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies