A finals de juny, del dia 25 al 28, es van portar a terme les Estades Esportives Adaptades organitzades per la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física que, en l’edició d’enguany es van celebrar al Prat de Llobregat amb la presència de 10 nens i nenes. 
Les estades esportives adaptades és una activitat dirigida a persones amb discapacitat física entre els 6 i 25 anys. Consisteixen en una estada de tres dies en un alberg, on poden gaudir de diverses activitats esportives. 
Algunes de les activitats que es van portar a terme a l’alberg Centre Esplai del Prat de Llobregat van ser, Jocs de presentació, activitats de cooperació, jocs d’orientació, activitats aquàtiques i jocs de nit. A més, també van practicar esports com el piragüisme, tir amb arc, esgrima, ciclisme amb handbikes i esports de raqueta. 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies