Aquest diumenge 28 de juny s’ha disputat al Pavelló esportiu Complex Cultural ONCE de Madrid el Campionat d’Espanya de Quad-rugbi amb l’enfrontament entre la selecció de Madrid i la Selecció Catalana que ha tornat a guanyar el Campionat amb una gran superioritat amb un 2 a 56 com a resultat final.
La selecció catalana no va donar cap opció a la Selecció de Madrid i des del primer minut va imposar la seva superioritat tot i que en aquesta edició comptava amb nombroses baixes. La selecció, dirigida pel seleccionador David Campón i Paula Murillo com a tècnica assistent van imposar el seu joc i rapidesa per no donar cap opció de reacció a Madrid i mantenint el seu nivell durant tot el partit.
Amb aquesta victòria, la Selecció Catalana, formada per Oriol Lluís Franco, Sergi Escobar Alarcón, Ilian Rodrigo Romero i, com a capità a Juan Carlos Fernández ha tornat a guanyar el Campionat d’Espanya que ja va guanyar la temporada pasada a Cervera.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies