Aquest cap de setmana del 21 i 22 de juny s’ha disputat el Campionat d’Espanya d’Atletisme Adaptat a les pistes d’atletisme – Poliesportiu Municipal de San Javier (Murcia) amb la participació de dos esportistes catalans.
Jordi Madera (independent) ha guanyat totes les proves en les que ha paticipat. S’ha proclamat campió als 200m (clase T54) amb un temps de 28:73, també es va impossar amb claretat a la prova dels 800m (clase T54) amb un temps de 2:12:12 i als 1500m amb un temps de 3:50:12.
També ha participat en el Campionat, Guillem Danés que competia amb el club GEIEG. Guillem va guanyar la prova de javelina (clase F44) amb un millor llançament de 27.95m. Menys sort va tenir als 100 metres llisos on va ser desqualificat.
En el següent enllaç  es pot accedir a tots els resultats del Campionat d’Espanya
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies