Aquest cap de setmana del 20 i 21 de juny s’ha disputat el IV Campionat d’Espanya per autonomies d’hoquei en cadira de rodes al Pavelló Esportiu Municipal Ángel Escoriaza (La Cartuja) de Saragossa amb la clara victòria de la selecció catalana que s’ha imposat amb rotunditat en els dos partits disputats.
El dissabte per la tarda es va disputar el primer partit del Campionat entre la selecció de la Comunitat Valenciana i la selecció catalana amb victòria pels catalans, que no van dónar cap opció als valencians, i es van imposar per un clar 16 a 4.
La jornada de diumenge va començar amb el partit entre la Comunitat de Madrid i Catalunya on el combinat català va sentenciar el Campionat en guanyar per un clar 11 a 2. En el següent partit, per la segona i tercera posición, Madrid va guanyar per 8 a 2 a la selecció de la Comunitat Valenciana.
Amb aquesta victòria la selecció catalana revalida el títol de Campiona d’Espanya que ja va aconseguir la temporada pasada.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies