Aquest dissabte pel mati s’ha disputat el primer partit de la 5ª Jornada de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes entre els Dracs Guttmann i l’ADB Barberà al Pavelló de l’Hospital Guttmann amb victòria per l’equip visitant per un clar 3 a 19.
El partit va començar amb un gran domini de l’ADB Barberà que ja havia marcat 7 gols en els primers 9 minuts de joc, amb 4 gols de Sánchez, el jugador més destacat del partit. El resultat al final dels primers 20 minuts va ser 1 a 7 a favor dels visitants.
A la segona part va continuar el clar domini visitant que, amb 10 gols de Sánchez, un gol de Cristina Arroyo i un altre de Collado van marcar els 12 gols del Barberà en aquesta segona part. En els darrers instants, el Dracs Guttmann, van marcar dos gols per deixar el marcador final en el 3 a 19 definitiu. Amb aquesta victòria, l’ADB Barberà s’apropa a la primera posició del CEM San Rafael.
El segon partit d’aquesta 5ª Jornada tindrà lloc el proper dissabte dia 21 entre el CDM San Rafael i el Comkedem al Pavelló Nord de Sabadell.