Aquest diumenge passat s’ha disputat la 4ª Jornada de la LLiga Catalana d’slalom al Pavelló de Les Roquetes (Sant Pere de Ribes) amb molt bons registres per part dels esportistes que han participat.
Guillem Pérez es va imposar a la prova de circuit d’eliminació individual a Raul Gallart, tots dos esportistes de les Escoles Federatives de la FCEDF, amb un temps de 25’’02 establint d’aquesta manera un nou rècord de Catalunya en la categoria Júnior. A les diferents proves cronometrades, destacar el nou rècord de Catalunya (pendent homologació per classificació esportista)  de Ana Marín a la Divisió WS1B infantil que es va imposar a Alex Rose, tots dos de les Escoles Federatives. Aura Tomàs va acabar segona a la Divisió WS1A Júnior.
En el següent enllaç  podeu veure tots els resultats d’aquesta 4ª Jornada. La propera prova d’slalom será el Campionat de Catalunya Sènior el 18 d’abril al Pavelló Municipal de Molins de Rei.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies