El passat dissabte 21 de febrer es va disputar la 3ª jornada de la LLiga Catalana d’slalom al Pavelló Pardinyes de Lleida amb una gran participació i assistència de públic que van gaudir d’una molt bona jornada on es van batre rècords de Catalunya i d’Espanya, un d’ells a càrrec de l’esportista de la Federació, Guillem Pérez.
A la prova cronometrada, Guillem Pérez (Escoles Federatives) va batre el rècord de Catalunya Júnior i també d’Espanya (pendent d’homologació) a la Divisió WS1B Júnior amb un nou temps acreditat de 2’17’’73 (l’anterior rècord era de 2’45’’).
A la prova d’eliminació, el Guillem va batre també el rècord de Catalunya amb un nou registre de 25’’29 on, en la mateixa divisió però categoria absoluta, la Judith Rus (independent) va establir un nou rècord de Catalunya amb un temps de 25’’14. A la categoria infantil, Oriol Ruiz amb 28''33 va establi un nou rècord de Catalunya.
 
Podeu veure tots els resultats de la Jornada en el següent enllaç
Va ser una molt bona jornada on es van registrar unes grans maques. Ara comença el tram final de la temporada abans del Campionat de Catalunya, la cita més important del calendari, que tindrà lloc el 18 d’abril al Pavelló del Garraf a Vilanva i la Geltrú. 
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies