La catalana Astrid Fina ha finalitzat en cuarta posición a la prova de para-snowboard cross als Mundials IPC de snowboard que es celebren aquesta semana a l’estació de La Molina.
Astrid, que competeix a la categoria SB—LL1, va fer unes molt bones primeres mànigues individuals, aconseguint d’aquesta manera una de les cuatre primeres posicions i que donaven dret a la lluita per les medalles. A la darrera prova, de dos en dos, Astrid Fina va tenir com a rival a la vigent campiona paralímpica, l’holandesa Bibian Mentel-Spee que no va donar cap opció a la catalana. En l’altre sèrie, les dues para-snowboardistes van fer millor temps que Astrid Fina que es va conformar amb la cuarta posició final, sens dubte un molt bon resultat.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies