La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física conjuntament amb el Club Esportiu Costa Daurada i el Centre Cívic Mestral de Reus organitzen un cicle de cuatre xerrades amb col.loqui els dimecres dels propers mesos de febrer a maig.
Amb aquestes xerrades es pretèn obrir un espai de d’informació, debat i d’intercamvi d’experiències al voltant del món de la discapacitat. No calen inscripcions prèvies i estan obertes a tothom. Totes les xerrades es portaran a terme al Centre Cívil Mestral (Av. De Barcelona 6, Reus)
El calendari de les properes xerrades és:
Dimecres18 de febrer a les 18h: i ara què?
Dimecres 18 de març a les 18h: què sentim?
Dimecres 22 d’abril a les 18h: qui en spot donar un cop de mà?
Dimecres 20 de maig a les 18h: que podem fer?
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies