"Tornarem a somiar" (cançó que va ser single de l'àlbum Superherois), ha rebut el suport de la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, com a conseqüència de la idea essencial que reflecteix: "Només tu poses els teus límits. Desperta i lluita pels teus somnis".
 
La cançó està sent tot un èxit i per aquest motiu, la setmana del 23 de febrer emetran el videoclip a INFO K , de TV3 (Super 3). Sortirà al final del programa. Us mantindrem informats. 
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies