Dissabte 7 per la tarda es van disputar els Campionats de Catalunya Absolut de Natació Funcional Open a les instal.lacions del Club Natació Barcelona (Pg. Joan de Borbó, 93) amb una gran afluència de públic que van gaudir dels millors nedadors del moment.
Van ser una mica més de 60 els nedadors participants, destacant en categoria femenina la nedadora del CN Terrassa, Sarai Gascón que es impossar amb un gran temps, 33’60’’ als 50 metres papallona, aconseguint d’aquesta manera un total de 855 punts i també destaquem a Júlia Castelló amb 808 punts per 1:32:21 als 100 metres esquena. En categoria masculina, Óscar Salguero va aconseguir 790 punts i un bon registre de 1:12:46 als 100m braça, de totes maneres el millor nedador va ser Antonio Mari del Club Aquatic Campanar de València.
En la classificació general per clubs el guanyador va ser el CN Mataró, en segona posició el CN Sabadell i el club amfitrió, el CN Barcelona, va ser el tercer classificat, completant d’aquesta manera el podi dels campions.
De totes les personalitats assistents al Campionat i l’entrega de medalles destaquem la presència del Sr. Santiago Siquier, Representant Territorial de l'Esport a Barcelona i Gerard Esteva, president de l’UFEC, entre altres representats i presidents de Federacions Catalanes.