El CDM Sant Rafael s’ha imposat amb claretar als Dracs Guttmann en el primer partit de la 4ª jornada de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes disputat al Pavelló Nord de Sabadell amb un marcador final de 20 a 1.
El partit va començar amb un sentit minut de silenci per la mort, aquesta semana, del Dr. Carles Vilalta, vocal de la Federació i una de les persones més compromeses i que més va apostar pel hoquei en cadira de rodes. L’equip local va començar el partit amb molta més intensitat i ja guanyava per 6-0 en els primers 15 minuts de partit amb un hattrick de Miguel Lechado que encara va tenir temps de fer un altre abans de finalitzar la primera part que, va acabar amb un marcador de 9 a 1 amb 6 gols de Lechado.
La segona part va tenir en l’equip local com a clar dominador del joc i gràcies a gols del propi Lechado, Rodriguez, Mérida i Caballero va continuar ampliant el seu avantatge fins el 20 a 1 final amb un clar protagonista del partit, Miguel Lechado, autor de 12 dels gols del seu equip.
El proper partit d’aquesta 4º Jornada tindrà lloc dissabte vinent dia 14 entre el Comkedem i ADB Barberà a L’Escola Sagrat Cor de Sarria. C/. Ramon Miquel Planas, 38 (Barcelona).