Dilluns dia 26 per la tarda, el President de la Federació, el Sr. Josep Giménez va assistir a la conferència de l’actual president de l’UFEC , el Sr. Gerard Esteva que, amb el títol de “El Sistema Esportiu de Catalunya: Temps de decidir, temps de sumar” va pronunciar a la seu de la Societat Econòmica Barcelonesa d’amics del país -1822- amb una gran assistència de personalitats vinculades amb el món de l’esport..
Durant la conferència, Gerard Esteva, va fer una comparativa entre els diferents sistemes esportius, les seves estructures i competències de païssos europeus com Alemania o Itàlia però també va anomenar altres casos d’èxit com el d’Argentina per exemple. El finançament Esportiu és un dels grans reptes d’aquest nou Sistema Esportiu que pasaría per millorar els actuals i ampliar-los amb altres recursos dels que s’utilitzen en altres països com les loteries, drets sobre telefonia mòbil, etc…
 
Aquest Sistema Esportiu ha de ser un gran paraigües del sector, va citar Gerard durant la seva intervenció, perquè sigui molt més eficaç i defensi molt millor els interessos del sector Esportiu. Va explicar, en aquest punt de partida de la proposta, els principis rectors, funcions, organigrama, etc… que està obert a noves propostes e iniciatives perquè, entre tots, millorem el sistema esportiu actual. “No és veure com es reparteix millor el pastís, sinò com fem aquest pastís molt més gran” va sentenciar Gerard Esteva.
 
Al final els asistentes van poder fer les seves preguntes en un animat temps de col.loqui. La conferència va finalitzar amb una copa de cava entre tots els assistents.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies