Aquest 25 de gener hem viscut la segona jornada de la lliga d'slalom al Pavelló del barri de la Mina a Sant Adrià del Besós. Una jornada que va comptar amb la participació de molts esportistes , tants, que es va tenir que aplaçar la prova d'equips per manca de temps . Una competició, cada cop més farcida d’uns esportistes més tècnics i preparats que fan que les proves siguin molt més ajustades i emocionants. Una mostra d’aquest gran nivel dels esportistes ha estat el nou rècord de Catalunya de Guillem Pérez en la Divisió WS1B Júnior establint una nova millor marca de 2’45’’76. 
A la jornada esportiva van assistir els esportistes de les escoles d'iniciació esportiva de Badalona , Alex Rose, Raul Gallart i Wallit , i dels de Lleida Guillem Pérez i Anna tots ells amb una gran feina realitzada i uns papers molt prometedors en el món de l’salom.
 
Podeu veure tots els resultats de la Jornada en el següent enllaç.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies