La Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física va estar present el dissabte 27 i diumenge 28 al tradicional Festival de la Infància (Pl. Espanya, Barcelona) promocionant activitats relacionades amb els esports per persones amb discapacitat.
Durant els dos dies, els tècnics de la Federació van organitzar jocs i activitats relacionades principalment amb els esports de bàsquet en cadira de rodes i d’slàlom amb una gran participació per part dels més petits de la familia que van gaudir d’aquesta nova experiencia.
Amb aquesta presència al Festival de la Infància i amb les activitats organitzades volem que els nens i nenes es posin a la pell d’una persona amb discapacitat física i que vegin que tothom pot practicar esport sigui quina sigui la seva diversitat funcional.
La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals també ha col.laborat en aquesta activitat de promoció tenint també la seva presència a la Fira i compartint stand amb la Federació.
El Festival de la Infància encara estarà obert fins el 4 de gener de 2015 en horari d’11 a 20h coincidint amb les Festes de Nadal.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies