En la localitat de Torrefarrera –Lleida- aquest cap de setmana dies 20 i 21 de desembre s’ha celebrat el XLVIIIè Campionat de Catalunya i VIIIè Campionat Para-Archery que ha tingut la participació d’un centenar d’esportistes, quatre amb discapacitat física- que han assolit 2 rècords de Catalunya para-archery. JL. Amador es doble medallista. Les autoritats encarregades de lliurar les medalles van ser: Jordi Latorre -alcalde Torrefarrera- i Albert Roig -regidor d’esports-. Francesc Altarriba -pte FCTA- i Matilde Teruel  membre de la FCEDF.
 
Al VIIIè Campionat Para-Archery En veterans, destacar al doble medallista i doble rècord de Catalunya Para Archery de JL. Amador campió amb 522 en la general –nou record de Catalunya PA- i a les sèries 272 –RCPA- i 250 punts. En sènior masculí, Sergio Llamas  nou campió i ha aconseguit 481 punts en les sèries 238/243, 2n classificat Hèctor Garcia 358 i en femení Marta Alarcon 308punts.
 
D’altra banda també el diumenge va realitzar-se, a les instal•lacions esportives de Montigalà en horari de 17 a 19 hores, el segon entrenament dels preseleccionats a la selecció catalana sub22 de Bàsquet CR. En aquesta ocasió l’equip tècnic va comptar amb la presència d’onze dels divuit convocats. Per part del CE Sant Nicolau van participar els esportistes Oscar Onrubia, Raul Ortiz, David Jofre, Aster Latorre, Victor Cortada i Arnau Serrats; per part de l’Escola AFA de l’UNES van participar en Biel Carbó i la Juliana Teixeira; i per part de l’Escola de la FCEDF en Victor Hermosilla, l’Eva Zhi i en Marc Buxaderas
 
Properament l’equip tècnic farà saber el nom dels 10 integrants que formaran la selecció que defensarà els colors catalans al Campionat d’Espanya Escolar durant la propera Setmana Santa. Tanmateix, des de la FCEDF, es publicarà la nova convocatòria d’entrenaments amb els seleccionats de cara a ultimar i preparar amb major especificitat el campionat en qüestió. 
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies