El Consell Superior d’Esports (CSD) va atorgar el passat dijous 27 de novembre les Medalles de la Real Orden al Mèrit Esportiu als millors esportistes de l’any 2013 a un acte celebrat al Museu Reina Sofia de Madrid. Entre els guardonats trobem als esquiadors paralímpics Jon Santacana i Miguel Galindo, el ciclista paralímpic Roberto Alcaide i el nedador Israel Oliver.
 
Tant Santacana com Galindo van ser reconeguts amb la Medalla d’Or pels tres títols aconseguits durant l’any 2013 mentre que Alcaide es va endur la Medalla de Plata i Oliver va ser reconegut amb la Medalla de Bronze. 
 
Pots consultar la resta de premiats aquí (en castellà).
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies