L’associació ASPAYM Catalunya, entitat sense ànim de lucre adreçada al suport i assessorament de persones amb lesió medul•lar i amb grans discapacitats, ha posat en marxa un nou equip de Quad-Rugbi amb l’objectiu de promoure la pràctica saludable d’aquest esport en cadira de rodes com a mitjà rehabilitador i de cara a la competició. El nou projecte compta como amb el tècnic David Campón com a màxim responsable, set jugadors i un equip tècnic compost per dues persones més. 
 
Aquest nou equip de Quad-Rugbi es suma als tres equips ja existents a tot el terrotiri: el madrileny Toros FLM, el barceloní Quadrigas Quad-Rugby  i el Cai Deporte Adaptado de Saragossa. 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies