La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) enguany celebra el seu 45è aniversari el proper 4 de desembre de 2014 a la sala d’actes de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya INEFC de Barcelona (Avinguda de l’Estadi, 12) una cerimònia de reconeixement a esportistes, clubs, tècnics i arbitres/jutges del món de l’esport adaptat català.
 
A l’acte del proper dijous, i després de donar a conèixer els noms dels esportistes paralímpics guardonats, la FCEDF ha volgut homenatjar també a tots els ex-presidents de l’entitat que en el decurs d’aquests anys han treballat per a que s’assolissin les màximes quotes de llicències i esportistes.
 
Entre els homenatjats esmentem la figura de David Moner, ex-president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), per la seva brillant trajectòria al capdavant de les entitats esportives catalanes. També rebran un reconeixement a la seva tasca al llarg dels molts anys d'aquesta federació els ex-presidents Antonio Marco, Bertrand de Five, Daniel Lamata, José Luis Amador i Joan Palau.
 
Recordem un cop més que els esportistes paralímpics als qui es retrà homenatge durant el mateix acte seran: Abderramanh Ait, Roger Puigbó i Isabel Hurtado (atletisme), Jaume Llambi i Oscar Trigo (bàsquet en cadira de rodes), Ursula Pueyo (esquí), Raquel Encinas, Juanjo Méndez i Bernat Moreno (ciclisme), Sarai Gascón, Julia Castelló, Jesús Collado, Miguel Luque, David Levecq, José Antonio Mari, Mari Folgado, Ricardo Yébenes i Jaume Marcé (natació), Albert Mallol i Astrid Fina (snowboard), Elena Jacinto i Quico Tur (tennis en cadira de rodes), Jordi Morales (tennis taula) i Miguel Orobitg (tir olímpic).
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies