Les localitats de Cambrils i Torrefarrera van acollir un cop més, el cap de setmana del 20 i 21 de noviembre, la 3a jornada de Lliga Catalana de Tir amb Arc, una competició que va comptar amb la participación de 170 esportistes, entre ells, 2 esportistes para-archery del Club de Tir Olesa que mostraren el seu gran nivell.                                                       
En sènior arc recorbat, Sergio Llamas va tornar a recuperar la confiança sumant 500 punts en les dues sèries molts regulars de 250. Aquest resultat el situa en la 9a posició de la Lliga Catalana absoluta amb 985 punts. 
 
D’altra banda, el veterà Josep Lluís Amador finalitzà 3r en la seva categoria amb 495 punts i en les sèries 261/234, amb aquesta puntuació, l’esportista figura al 3r lloc de la Lliga Catalana de Tir amb Arc amb 1009 punts. 
 
La propera i última jornada de Lliga Catalana serà el 14 de desembre. La competició de sala tindrà lloc el 21 de desembre amb el Campionat de Catalunya Absolut i Para-Archery a Torrefarrera.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies