L’acte es celebrarà el proper dijous 4 de desembre a les 18h a l’INEFC
 
 La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), entitat privada d’utilitat pública i d’interès cívic i social dedicada a l’esport adaptat federat, enguany celebra el seu 45è aniversari el proper 4 de desembre de 2014 a la sala d’actes de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya INEFC de Barcelona (Avinguda de l’Estadi, 12) amb una cerimònia de reconeixement i homenatge a esportistes, clubs, tècnics i arbitres/jutges del món de l’esport adaptat català.
 
Els clubs que rebran un homenatge son: el Club Atletisme Nou Barris pel seus 25 anys celebrats durant la temporada 2010-11; la Fundació Joventut de Badalona per l’ascens a Divisió d’Honor de la Lliga Espanyola de bàsquet en cadira de rodes aconseguit la temporada 2013-14; l’Associació de Discapacitats de Barberà del Vallès per proclamar-se campió d’Espanya de clubs de Hoquei en cadira de rodes elèctrica a la temporada 2010-11; la Unió Esportiva Sant Feliu de Llobregat (UNES) per la creació de l’Escola AFA; el C.E. San Nicolau per la seva forta aposta per joves esportistes de la cantera; el Genesis Cycling Team per l’escola inclusiva d’iniciació al ciclisme i pel documental “Imparables”; l’Associació de Lleure i Esport Comkedem per l’obertura de noves seccions; el CN Mataró per la creació de l’Escola d’Aigua Adaptada; l’Associació Aspaym Catalunya – Quadrigas Quad-Rugby per la seva difusió i promoció del Quad-Rugby i pel 25è aniversari de l’entitat: el Grup d’Iniciatives per Discapacitats del Bages (GIDBA) per la seva aposta i suport a la petanca adaptada; el Club San Rafael per guanyar el Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil en favor de les persones que atorga la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària i per organitzar el Curset de Natació durant el mes de juliol a la piscina de l’Hospital de San Rafael; i el Club MIFAS per la seva participació a l’acte de Reconeixement a l’Empresa Inclusiva a Girona l’any 2011.
En el transcurs de l’acte també es farà un homenatge a l’ex-President de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) Sr. David Moner.
 
Els membres del jurat
 
El jurat encarregat d’escollir a les candidatures guanyadores del Premi al Millor Esportista Masculí, a la Millor Esportista Femenina, al Millor Àrbitre/Tècnic i al Millor Club estarà format pel Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya Sr. Ivan Tibau, pel director del Consell Català de l’Esport Sr. Gerard Figueras, pels membres de la Junta Directiva de la FCEDF Sr. Ricardo Moreno i Sr. José Luis Amador, per la responsable del Departament de Promoció Esportiva de l’Institut Barcelona Esport (IBE) Sra. Marta Carranza, pel periodista de Ràdio Unió Catalunya Sr. Francisco Riojo, per la nedadora paralímpica a Atlanta, Sidney i Atenes Sra. Montserrat Canals i pel tirador d’esgrima paralímpica a Sidney Sr. Daniel Lamata.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies