L’entitat Àrea Adaptada Associació (www.areadaptada.org) celebra el 10è aniversari de les Jornades de Submarinisme Adaptat el proper diumenge 30 de novembre amb un bateig de Submarinisme per a persones amb discapacitat que tindrà lloc a les instal·lacions de les Piscines Picornell (Avinguda de l’Estadi, 30-38. Barcelona) a les 9h seguit d’un refrigeri ofert als participants al Museu Olímpic i de l’Esport (Av. de l’Estadi, 60. Barcelona) a partir de les 12:45h.
 
Per gaudir d’aquesta activitat cal inscriure’s fins el dimarts 25 de novembre mitjançant l’adreça electrònica info@areadaptada.org o al telèfon 93 739 25 20. El preu d’aquesta activitat és de 25 euros i les places son limitades. L’activitat aquàtica començarà a les 9h amb la recepció dels participants i finalitzarà al migdia. 
 
A continuació, els participants i els amics/amigues d’Àrea Adaptada Associació es desplaçaran al Museu Olímpic per continuar amb l’acte festiu on s’oferirà un refrigeri amenitzat amb moltes sorpreses. L’accés a la celebració, al refrigeri i al mateix Museu Olímpic és gratuït. 
El Submarinisme Adaptat és una modalitat esportiva adreçada a persones amb discapacitat que ajuda als seus usuaris a assolir la màxima llibertat de moviments i prescindir de la cadira de rodes, la crossa o qualsevol altre ajuda tècnica ortopèdica. 
 
Pots consultar el cartell del 10è aniversari d’Àrea Adaptada Associació (en català i en castellà) aquí.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies