Un any més, la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física (FCEDF) organitza les Escoles Adaptades. D’una banda i amb la col·laboració de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), la FECDF organitza l’Escola d’Iniciació Multiesportiva Adaptada de Cornellà al gimnàs de l’Escola Torre Miranda (C/Almogàvers, s/n) tots els dijous de 17h a 18:30h.
 
A aquest díptic trobareu tota la informació necessària de l’Escola d’Iniciació Multiesportiva Adaptada de Cornellà. 
 
L’altra activitat que organitza la FCEDF durant aquesta temporada amb la col·laboració de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals és l’Escola Multiesportiva Adaptada de Terrassa.
 
L’Escola d’Iniciació Multiesportiva de Terrassa tindrà lloc a les instal·lacions del Gimnàs Escola Enxaneta (C/Sometent Castella, 169) tots els dimarts de 18h a 19:30h. Més informació sobre aquesta activitat a aquest díptic.
 
L’Escola d’Iniciació Multiesportiva Adaptada és una activitat extraescolar que neix amb un doble objectiu: oferir a nens i nenes entre els 6 i els 18 anys amb alguna discapacitat física o paràlisi cerebral una activitat extraescolar esportiva adaptada a les seves necessitats i aportar als equips catalans noves i joves promeses amb una bona formació de base tant tècnica com social.
 
L’escola fa servir jocs variats com a fil conductor per introduir als menors en la pràctica esportiva d’esports adaptats com la Boccia, l’Slalom, el hoquei, el bàsquet i el tir amb arc mentre milloren el seu estat de salut, la seva qualitat de vida, desenvolupen les seves capacitats funcionals i es relacionen amb altres nens i nenes.
 
La FCEDF també organitza durant aquesta temporada 2014-15 una nova edició de l’Escola de bàsquet en cadira de rodes al Complex Esportiu Municipal Mar Bella (Avinguda Litoral, 86-96) de Barcelona tots els dimarts i dijous de 18h a 20h.
 
L’Escola de bàsquet en cadira de rodes està adreçada a nens i nenes entre els 6 i 18 anys amb alguna lesió física de naixement o adquirida que desitgin assolir els coneixements bàsics en la pràctica d’aquesta modalitat esportiva.
 
Les sessions inclouen exercicis d’escalfament per aprendre a fer els passis, els tirs i a botar la pilota i finalitzen amb un partit entre els participants. Si esteu interessants en l’Escola de bàsquet en cadira de rodes, a aquest document hi trobareu tota la informació necessària.
 
Per últim, la FCEDF, en col·laboració amb la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), també organitza durant aquest curs l’Escola de Natació Adaptada a la Piscina Municipal La Verneda (C/Binèfar, 10) de Barcelona tots els divendres de 12h a 13h.
 
Amb aquesta activitat, els participants milloraran el seu estat de salut a la vegada que s’inicien en un nou esport, treballen els diferents estils de natació i guanyen autonomia dins l’aigua. Al díptic de l’activitat i a aquest document podeu trobar tota la informació necessària sobre l’Escola de Natació Adaptada de Barcelona.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies