El passat dimarts 21 d’octubre, unes 30 persones del món de l’empresa i l’esport van participar en una jornada a l’espai Quadr4nt.0 de l’Ajuntament de Terrassa sobre la innovació i la creativitat. Es tracta de trobar noves formes de relació entre empreses i entitats esportives que vagin més enllà del patrocini o de la tanca publicitària. Els assistents han seguit les ponències de tres empresaris amb experiència en el camp esportiu i que busquen noves fórmules per transmetre els seus missatges i els seus valors.
 
Aquests tres empresaris protagonistes de la jornada van ser Manel Casas, creador de la xarxa social Enjoy, Jaume Vidal, Director Comercial de l’empresa Neteges Coral i col·laborador del Club Natació Terrassa, i Núria Font, gerent de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física. 
Manel Casas, de l'empresa Enjoy, dedicada als serveis per als esports, explica: “Els clubs esportius, les entitats esportives, des de federacions a escoles esportives, són col·lectius que en si mateixos són mercat. Que tenen la capacitat de posar en valor moltes coses i ser susceptibles de ser la cadena de transmissió dels valors que les pròpies empreses volen transmetre en el mercat." 
Per a Jaume Vidal, de Neteges Coral i expert col·laborador del Club Natació Terrassa, “cada entitat, cada població, cada empresa són un món i tenim unes necessitats. Hem de veure les necessitats que volem transmetre a aquesta població o a aquestes entitats i què ens poden aportar ells per arribar a enteses de col·laboració.”
Núria Font, gerent de la Federació Catalana de persones amb Discapacitat Física, diu: “Per trobar la sinergia hem de veure com treballa l’empresa i quins són els valors de l’entitat esportiva, de tal manera que el que hem de trobar són els elements en comú que tenen l’empresa i el club esportiu i fomentar-ho conjuntament. Així l’empresa ho aconsegueix transmetre als seus clients i treballadors i el club aconsegueix un profit a través d’aquests valors pels seus afiliats o socis.”
L’esport com a element de transmissió de valors a l’empresa és una iniciativa del parc científic Orbital 40 dins una sèrie de cursos i programes que impulsa al voltant de la innovació. L’objectiu és apropar la innovació i la creativitat en tots els àmbits ciutadans i en aquest cas al món de l’esport per explorar noves vies de col·laboració entre empreses i entitats.
 
Mira el vídeo de la jornada a la web de TerrassaDigital.cat.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies