OHPLAN! L’agència de RRPP Online de LA SELVA, empresa d’alta xarcuteria especialitzada en pernil cuit; dóna a conèixer l’iniciativa "A l’esport, bon rotllet" creada a nivell de Catalunya perquè tots els equips esportius puguin participar i aconseguir premis i material esportiu.

L’iniciativa "A l’esport, bon rotllet", el que vol fer és potenciar el ‘bon rotllet’ entre els equips esportius. Per participar, els grups han d’enviar un vídeo on mostrin el ‘bon rotllet’ que tenen a l’esport amb l’equip, i podran aconseguir premis fins a 2.000 € per bescanviar en material esportiu!!

Perquè tots els equips tinguin l’oportunitat de participar i aconseguir grans premis mostrant el seu ‘bon rotllet’ a l’esport, poden consultar tota l’informació en la següent pàgina web: www.bonrotllet.cat

Mostra el bon rotllet a tothom!

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies