El Pavelló Polilleuger Alberich i Cases (C/Vilafortuny, 27) de Reus (Tarragona) acollirà aquest diumenge 28 de setembre el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes de Hockey en cadira de rodes elèctrica. 
 
El primer enfrontament de la jornada tindrà lloc a les 9:30h entre les comunitats autònomes de Catalunya i Madrid. Desprès, a les 12:30h, els madrilenys es trobaran amb l’equip de València. La jornada finalitzarà amb el partit entre Valencia i Catalunya, que començarà a les 16h.
 
La FCEDF, la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), la Federación Española de Deportes para Personas con Discapacidad Física (FEDDF) i l’Ajuntament de Reus son les encarregades d’organitzar el Campionat d’Espanya per CCAA de Hockey en cre amb el suport de la Generalitat de Catalunya, de la Secretaria General de l’Esport (esportcat), del Consejo Superior de Deportes (CSD), d’ONCE i de l’empresa Reus Esport i Lleure S.A. (RELL).
 
No hi falteu, us hi esperem!
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies