La ciutat anglesa de Newcastle va acollir el passat dilluns 8 de setembre una nova edició de la prestigiosa BUPA GREAT NORTH RUN en categoria cadira de rodes, una competició que va comptar amb una important presència espanyola on destaca, gràcies als grans resultats assolits, els esportistes Jordi Madeira, guanyador de la prova amb un temps de 00:43:02, i Rafa Botello, que acabà en tercer lloc amb un crono de 00:45:24. El segon esglaó del podi fou pel britànic Simon Lawson, amb 00:43:06.
 
Podeu consultar llistat complet de participants a la BUPA GREAT NORTH RUN aquí i seguir a Rafa Botello a la seva pàgina web www.rafabotello.com.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies