El Consell Català de l’Esport, a través del projecte audiovisual Campus Esportiu del Tricentenari, porta a terme una sèrie de converses amb personalitats catalanes del món de l’esport que duu per títol “#Sense límits”. A la tercera entrega d’aquestes converses, estrenada el passat dilluns 15 de setembre, el protagonista va ser l’esportista Jordi Morales, campió paralímpic als Jocs d’Atenes i Londres de tennis taula, tot un exemple de vitalitat, energia i lluita.
 
Pots trobar el vídeo sencer a aquest enllaç. Les dues anteriors edicions de “#Sense límits” van estar protagonitzades per Anna Tarrés i Isidre Esteve. Podeu accedir a aquests i altres vídeos al canal de Youtube de Campus Esportiu.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies