La FCEDF te el plaer de presentar-vos el 21è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Bàsquet en Cadira de Rodes i 4t Memorial Joan Palau i Francàs, que tindrà lloc entre els dies 5 i 7 de Setembre al CEM l'Espanya Industrial (Barcelona). 
 
Ja podeu consultar el dossier de presentació  amb tota la informació i compartir-lo amb els vostres contactes.  
 
Us hi esperem en aquesta festa de l'esport que de ben segur que no deixarà a ningú indiferent (exhibicions esportives, actuacions musicals i, sobre tot, bàsquet de primer nivell). No us ho podeu perdre!
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies