Entre els dies 15 i 24 d'agost de 2014 a Swansea (Gal•les) al Campionat del Món d'Atlestime IPC, ens plau informar que l'esportista català Roger Puigbò Verdaguer ha obtingut una merescuda plata en la prova de 800 m en la categoria T53. Addicionalment, l'esportista català ha quedat classificat en quart i cinquè lloc en les proves de 5000m i 1500m respectivament.

 

Des de la FCEDF donem l'enhorabona tant al Roger com a la seva entrenadora, la Isabel Hurtado, qui també ha format part de l'expedició espanyola. Les seves actuacions han contribuit a que Espanya aparegui classificada en novena posició després d'aconseguir 6 medalles d'or, 9 d'argent i 10 de bronze. 

 

 

 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies