Un any més la organització del Triatló GARMIN de Barcelona, que tindrà lloc el proper 5 d'Octubre, convida als esportistes de la FCEDF a participar en aquest gran esdeveniment, ja sigui en categoria individual o per equips. 
 
És necessari que tots aquells paratriatletes interessats en participar a la competició comuniquin, abans del dia 5 de Setembre de 2014, la seva intenció de participar enviant un correu electrònic a l'adreça secretariatecnica@esportadaptat.cat adjuntant totes les dades d'interès (nom i cognoms, DNI, tipus de discapacitat, data de naixement, talla de samarreta, telèfon de contacte, nom de la resta d'integrants de l'equip en els casos de participació conjunta,…). 
 
Durant els dies posteriors la FCEDF es posarà en contacte amb els interessats per tal d'acabar de formalitzar la seva inscripció i realitzar tot el protocol de tramitació de llicència. Els esportistes que completin la inscripció seguint aquest protocol podran gaudir d'un important descompte a la inscripció. 
 
Per més informació sobre la prova podeu consultar la web del GARMIN.  
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies