El passat cap de setmana dels dies 12 i 13 de Juliol de 2014 diversos esportistes de la FCEDF van participar a dues importants competicions, una d’elles de Natació a nivell estatal en categoria joves, i l’altre de Powerlifting a nivell autonòmic i de categoria absoluta/open. 
El Campionat d’Espanya de Natació Escolar, organitzat a Badajoz pel Consejo Superior de Deportes, va comptar amb la brillant participació del nedador català Pau Majo Valiente. En Pau, nascut a l’any 2000 i afiliat al Club Natació Barcelona, va aconseguir penjar-se dues medalles d’or als 50m braça (amb una marca de 00:39.18) i als 100m braça (amb una marca de 01:28.21). Tanmateix va aconseguir una meritòria quarta plaça als 50 papallona després d’aturar el cronòmetre en 00:36.38. 
 
Podeu consultar aquí els resultats del Campionat d'Espanya de Natació Escolar.  
La competició OPEN de Powerlifting va realitzar-se al gimnàs Motiva’t de Sant Quirze del Vallès. Paral•lelament a aquesta competició el Divendres 11 de Juliol va tenir lloc, a Igualada, un curs nacional de reciclatge arbitral de Powerlifting impartit per l’àrbitre IPC Domingo Garcia. A nivell esportiu cal destacar l’actuació dels següents esportistes: 
  • Andreu Castro, en categoria fins a 72 kg, va establir un nou record de Catalunya després de completar un aixecament de 90 kg en barra. 
  • Alfonso Romero, en categoria de més de 107 kg, va firmar el millor aixecament del Campionat després d’aixecar 170 kg i d’aquesta manera va penjar-se dues medalles d’or (una com a guanyador de la categoria i una com a guanyador absolut). 
  • Marc Oró, també en categoria de més de 107 kg, va aconseguir un aixecament de 100 kg que el va habilitar per penjar-se la medalla d’argent de la categoria. 
 
Amb aquestes dues competicions la FCEDF tanca la participació en competicions nacionals i/o autonòmiques de la temporada 2013 – 2014 amb una valoració molt positiva. Només quedaran per endavant les competicions internacionals però, en tot cas, desitgem que tots els nostres esportistes descansin durant l’estiu per retornar a la competició amb energies renovades que, de ben segur, ajudaran a aconseguir nous èxits. 
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies