Què és el “Baskin”? L’entitat “Baskin on the road” i l’Ajuntament de Terrassa organitzen el proper dimecres 13 d’agost de 9 a 13h al Poliesportiu Municipal La Maurina (C/ de Felip II, 2) una demostració gratuïta de “Baskin” obert a tothom per tal de donar a conèixer aquesta variant del bàsquet nascuda l’any 2006.
 
El “Baskin” és un esport inclusiu basat en 3 idees principals:
1.Les normes s’adapten a les persones que juguen al “Baskin” i no al revés
2.La creació de regles diferents segons el rol de cada jugador
3.Cada jugador pot expressar-se lliurement sense limitacions o ajudes.
 
Tant si el vols practicar com ajudar a impulsar la seva pràctica no t’ho perdis. Per confirmar l’assistència o resoldre qualsevol dubte, et pots adreçar a baskiontheroad@gmail.com . Trobaràs més informació sobre aquesta modalitat esportiva a www.baskin.it o http://baskinontheroad.wordpress.com/
 
Descarrega la teva invitació aquí
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies