El passat dissabte 4 de juliol va tenir lloc l’Assemblea General de la Federació Espanyola d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FEDDF) on es va dur a terme l’elecció del càrrec de President de l’entitat amb la participació dels  45 membres presents. Amb 43 vots a favor i 2 nuls, l’actual president de la FEDDF, Jose Alberto Álvarez, revalida el seu mandat al capdavant de l’entitat fins 2018 entre desitjos de transparència i productivitat. 
 
Durant la mateixa sessió van ser escollits els membres de la Comissió Delegada de les federacions territorials d’Astúries, Cantàbria i Galícia (els clubs AMIVEL, MONTANHA, ARAN CLUB i MIDEBA, els esportistes Alex Prior i Fernando Cantero, el tècnic Javier Sandomingo i el jutge-àrbitre Julián Rebollo) i es van aprovar totes les propostes presentades, com la modificació del Reglament Disciplinari i la creació del Comitè Executiu de la Lliga de bàsquet en cadira de rodes.
 
Més informació a la web de la FEDDF (en castellà). 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies