L’Associació de persones amb diversitat funcional física Amputats Sant Jordi i la FCEDF van signar ahir dijous 26 de juny un conveni de col·laboració amb l’objectiu de millorar i d’incrementar la pràctica d’activitat física entre persones amb discapacitat física i donar suport a les activitats de promoció d’esport adaptat que organitzin ambdues entitats en el futur.
 
La signatura es va portar a terme entre la  Presidenta de l’Associació Amputats Sant Jordi, Mª Pilar Díaz,  i el President de la FCEDF, Josep Giménez, a la seu de l’Associació Amputats Sant Jordi (C/Cuba, 2) de Barcelona.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies