El Palau d’Esports L’Illa de Benidorm acollirà aquest cap de setmana del 27 al 29 de juny el Campionat d’Espanya de Boccia per Clubs on hi participaran un total de 92 esportistes procedents d’una vintena de clubs de tota Espanya.
 
La competició està organitzada per la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i Lesió Cerebral (FEDPC), la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA), el Club Deportivo Empleoaspe.disc i l’Ajuntament de Benidorm. 
 
Mitjançant aquest enllaç accedireu als horaris del Campionat d’Espanya de Boccia per Clubs. Trobareu més informació al web dxtadaptado.com.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies