L’acte de presentació oficial dels VII Jocs Catalans d’Esport Adaptat serà el divendres 23 de maig entre les 17:30h i les 19:30h, aproximadament, a la Sala d’Actes del Centre d’Empreses Innovadores (CEI)- Av. del Segrià 6b- de Cervera mitjançant el col·loqui “La discapacitat a l’esport” presentat pel President de la FCEDF, Sr. Josep Giménez, i per l’Alcalde de Cervera, Excm. Sr Ramón Royes.

La xerrada “La discapacitat a l’esport” també constarà de les següents intervencions: Promoció de l’esport adaptat. Activitats de lleure a càrrec de la Directora del Programa “HospiSport” de la FCEDF i coordinadora territorial de Lleida, Sra. Silvia Dalmau, i de l’esquiador i Promotor d’esports de Risc, Sr. Àlvaro Bayona; Esport federat a càrrec de la Presidenta del Club de Hoquei en cadira de rodes elèctrica ADB i esportista d’aquesta modalitat, Sra. Cristina Arroyo; Alt Rendiment Esportiu i competició a càrrec de la nedadora paralímpica del CN Barcelona Julia Castelló; i Experiències d’inclusió i integració a l’esport adaptat a càrrec de la Vicepresidenta de la FCEDF, responsable d’esport a ASPROS i professora de Ciències de l’Educació Sra. Anna Fillat i del President d’AreAdaptada Associació i impulsor de la bici i del submarinisme adaptat Sr. Albert Font. Un cop finalitzades totes les intervencions previstes s’iniciarà el torn obert de paraula.

El programa dels VII Jocs Catalans de l’Esport Adaptat començarà a les 10h del dissabte 24 de maig.

 

Més informació

 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies