La 2a jornada de tecnificació de bàsquet en cadira de rodes es va traslladar el passat dimecres 9 d’abril a la seu del club sabadellenc CE Sant Nicolau (Pavelló Nord) desprès de gran èxit de participació de la primera jornada celebrada a Sant Feliu de Llobregat.
 
A la cita esportiva organitzada per la FCEDF entre les 19:30h i les 21:00h van assistir-hi un total de 14 esportistes menors de 22 anys o amb menys de 3 anys de pràctica esportiva procedents dels clubs UNES Sant Feliu, CEM L’Hospitalet, CE Sant Nicolau i de la mateixa FCEDF. 
 
Els responsables del grup van ser els entrenadors de la Selecció Catalana Escolar Oriol Claret i Raúl Elia i l’auxiliar de la FCEDF durant el Campionat d’Espanya Ihomara Ruiz. 
 
L’ajudant de l’entrenador del primer equip del CE Sant Nicolau, Juanjo Lázaro, va ser l’encarregat de portar a terme la sessió, on es treballà aspectes del control i el domini de la cadira de rodes.
 
A la cita tampoc hi van faltar el Director Tècnic del CE Sant Nicolau, Francesc Cabeza, així com l’entrenador del primer equip del Sant Nicolau i responsable de la jornada, Òscar Trigo, el Director Tècnic de l’UNES Sant Feliu, Jaume Vilella, i el Coordinador Esportiu de la FCEDF, Marc Pullés.
 
La 2a jornada de tecnificació es va desenvolupar amb una total normalitat i amb un gran èxit d’assistència, continuant, així, amb la gran acollida rebuda entre esportistes i clubs de la 1a jornada.
 
La 3a jornada de tecnificació de bàsquet en c.r. tindrà lloc el proper 6 de maig al CEM Mar Bella. Els participants hauran d’enviar un correu electrònic a secretariatecnica@esportadaptat.cat per confirmar la seva assistència. Trobareu més informació sobre les jornades de tecnificació de bàsquet en c.r. organitzades per la FCEDF aquí.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies