La Fundació Grupo HADA porta a terme la selecció de personal d'una empresa de fabricació i comercialització d'snacks situada a Martorell que necessita incorporar més de 3 persones amb discapacitat per tasques de: manipuladors d'envasat, conductor de carretilles retràctils i personal de control de qualitat. La data límit per presentar les sol·licituds és el proper dimecres 2 d'abril. Interessats, enviar un correu electrònic a: cailhadabarcelona@grupohada.org.
 
Més informació sobre les ofertes laborals a aquest enllaç.   
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies