El Campionat d’Espanya d’Esquí Alpí, que tindrà lloc entre el 31 de març i l’1 d’abril a l’estació andorrana de Pas de la Casa, compta entre els seus participants als darrers guanyadors de la medalla de bronze, l’esquiador Gabriel Gorce i el seu guia Arnau Ferrer, als darrers Jocs Paralímpics de Sochi 2014.
 
Per la seva part, els esquiadors Jon Santacana i el seu guia Miguel Galindo també hi assistiran a aquesta important data esportiva encara que no hi participaran per prescripció mèdica.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies