La 2a jornada de la Lliga catalana de bàsquet en cadira de rodes, celebrada el passat diumenge 30 de març al Pavelló de Sant Nicolau de Sabadell, ha deixat una clara victòria del conjunt local davant l’UNES Escola AFA per un contundent 59 a 25.
 
Gràcies al seu triomf, el CE Sant Nicolau es situa en segon lloc de la taula, empatat a punts amb el Valida Sin Barreras CB Mifas, el líder provisional. Aquí trobareu l’estat actualitzat de la classificació.
 
La 3a jornada de lliga tindrà lloc el proper diumenge 6 d’abril i enfrontarà el CE Sant Nicolau i el Valida Sin Barreras CB Mifas al sabadellenc Pavelló de Sant Nicolau.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies