Els propers 24 i 25 de maig, la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física organitzarà els VII Jocs Catalans d’Esport Adaptat a Cervera amb la col·laboració del seu Ajuntament, esdeveniment que agrupa diferents Campionats de Catalunya i d’Espanya, activitats promocionals, activitats a les escoles i altres esdeveniments esportius, d’un bon grapat dels esports que practiquem.

Amb l’objectiu de portar unes Jocs Catalans inoblidables, la FCEDF demana col·laboració a les diverses entitats/empreses interessades en contribuir amb la VII edició dels Jocs Catalans de la manera que els sigui més fàcil, fent una donació econòmica o en espècie amb qualsevol material que puguem lliurar als nostres esportistes, tècnics i voluntaris per agrair el seu esforç.

A canvi, la FCEDF es compromet a fer la màxima difusió de les entitats/empreses col·laborades, a través de la seva pàgina web, xarxes socials, llibre de l’esdeveniment i pòster.

Com col·laborar?

Tarifes Llibre esdeveniment

Animeu-vos a col·laborar amb nosaltres!!!

Important:Preguem que si esteu interessats en col·laborar ens ho comuniqueu abans del proper 15 d’abril.

Dades de contacte: info@esportadaptat.cat · Tel: 93 340 92 00

 

 

 Amb el suport de:

  
 

 

 

 

    

 

Amb la col·laboració de:

  
   
     
     
     
     
   

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies